Hirdetés

Megint az ibrányiak a királyok Szabolcsban

2019.01.28. 13:47

Megint az ibrányiak a királyok Szabolcsban
Nagy csatákat hozott torna (Fotó: Csutkai Csaba)

Ismét Madalina György együttese végzett az élen

Hirdetés

Magabiztos játékkal, veretlenül védte meg a címét az Ibrány SE csapata az idei Nyírerdő Kupán. A megyei felnőtt egyesületek részére az igazgatóság által hagyományosan januárban megrendezett felkészülési teremtorna vasárnapi döntőjébe nyolc egyesület kvalifikálta magát.

Az egésznapos tornán az A-csoportban három hatpontos csapat közül az egymás elleni eredmények alapján a Balkány végzett az első, az Apagy a második, míg a Kemecse a harmadik helyen. A B-csoportban a címvédő Ibrány mindenkit maga mögé utasított.

A helyosztókon a harmadik helyért rendezett fordulatos találkozón a nyolcas döntő rendszeres résztvevőjének számító Apagy került ki győztesen, míg a fináléban az Ibrány többgólos győzelmet aratott a Balkány felett. Ezt pedig azt jelentette, hogy ismét Madalina György együttese végzett az élen, és a nyári megyei kupa után a Nyírerdő kupát is elhódították..

A tornáról senki sem távozott üres kézzel, sőt a dobogósok a serlegek és oklevelek mellett összesen 200 ezer forint értékű vásárlási utalványban is részesültek.  

A véreredmény: 1. Ibrány SE, 2. Balkányi SE, 3. Apagy SE, 4. Tarpa SC, 5. Kemecse SE, 6. Gyulaháza KSE, 7. Nyíribrony SE, 8. Csengersimáért KHE,
Különdíjasok:
Legjobb játékos: Gelsi László (Balkány)
Legjobb kapus: Polgári László (Apagy)
Gólkirály: Somogyi Márk 15 gól (Ibrány)
air Play díj: Nyíribrony SE
labdarúgásIbrány

Hirdetés

Hirdetés