Messi klubja hátrányos helyzetű magyar gyerekeket vár

2019.06.24. 17:48

Messi klubja hátrányos helyzetű magyar gyerekeket vár
(Fotó: illusztráció)

Aki megfelel, leigazolják.

Hirdetés

Hirdetés

A Barça Academy Hungary ösztöndíjprogramot hirdet hátrányos helyzetű gyermekek részére. 

A Barça Academy most induló ösztöndíjprogramjával lehetőséget kínál hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedően tehetséges 4−19 éves gyermekeknek, hogy az FC Barcelona képzési metodikája alapján tanulhassák a labdarúgást Budapesten. Jelentkezni az Akadémia honlapján keresztül a jelentkezési űrlap kitöltésével és a kötelező csatolmány beküldésével lehetséges. A korosztályos felvételi várható időpontja: 2019. július 2. és július 25. között lesz Budapesten.

A jelentkezéshez nincs szükség korábbi futballtapasztalatra.

A felvételi során szakmai vezetők képet kívánnak kapni a jelentkező jelenlegi edzettségéről és hozzáállásáról. Figyelni fogják a fiatal labdaügyességét, koordinációs képességeit, sebességét, dinamizmusát, játékkészségét, valamint azt, hogy milyen gyorsan képes döntést hozni egy váratlan helyzetben. Az akadémiára a korosztályonként három legjobb eredményt elérő, felvételt nyerő gyermeket ingyenes képzésben részesítik minimum egy éven át. Amennyiben tehetsége, szorgalma, teljesítménye alapján nem merül fel a növendékkel kapcsolatban probléma, úgy a státusza további egy évre meghosszabbodik.

A felvételi eljáráson sikeresen teljesítő gyerekek az FC Barcelona regisztrált játékosai lesznek, nevüket és születési dátumukat a spanyol klub hivatalosan bejelenti a Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A támogatási programra a jelentkezés 2019. június 15-től indult és július 20-ig tart.

labdarúgásBarcelona

Szóljon hozzá!

Hirdetés