Baktérium van a stadion vizében

2019.06.28. 12:08

Baktérium van a stadion vizében
A fehérvári MOL Aréna

Ez pech a javából.

Hirdetés

Hirdetés

Nem a MOL Aréna Sóstóban, hanem a felcsúti Pancho Arénában fogadja a Fehérvár FC labdarúgócsapata az Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján a montenegrói FK Zeta Golubovci gárdáját.

A Fehérvár F.C. Kft., mint a mérkőzésekért és az azon résztvevőkért teljes körűen felelős rendező, a rendelkezésre álló információk alapján nem látja garantáltnak a biztonságos mérkőzésrendezés körülményeit Sóstón

- olvasható a klub honlapján. Az önkormányzat MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a szokásos rutinellenőrzéskor derült ki, hogy a MOL Aréna Sóstó ivóvízhálózatának egy részében baktérium (Pseudomonas aeruginosa) jelenlétét mutatták ki a mérések. A létesítmény minden engedéllyel rendelkezik, az üzemeltető a hatóságokkal egyeztetve - a folyamatos üzemelés mellett - a szükséges intézkedéseket haladéktalanul elindította, és a tisztításhoz szükséges eszközöket beüzemelte.

Pillanatnyilag nincsen garancia arra, hogy a probléma valóban megnyugtatóan megoldik az első mérkőzés megkezdéséig.

A Fehérvár FC július 18-án fogadja az FK Zeta Golubovci együttesét, továbbjutás esetén pedig a selejtező második fordulójában is a Pancho Arénában játszaná hazai meccsét a Magyar Kupa-győztes.

Mol VidiEurópa-liga

Szóljon hozzá!

Hirdetés