Hirdetés

Csengerújfalu, Gávavencsellő, Záhony, Porcsalma és Érpatak visszakerül a térképre

2019.07.10. 13:14

Csengerújfalu, Gávavencsellő, Záhony, Porcsalma és Érpatak visszakerül a térképre
(Fotó: illusztráció)

Tiszaszentmárton, Lövőpetri, Mérk-Vállaj, Tiszakóród és Eperjeske pedig lekerül.

Hirdetés

Hirdetés

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatósága által a 2019-20-as szezonra kiírt férfi felnőtt bajnoki osztályokba a tavalyinál több, összesen 120 csapat adta be a nevezését. A 16 első osztályú és a 48 második ligás együttes mellett, a megye III-ban idén 56 csapat méretteti meg magát. A másod és harmadosztályba jelentkezőket az igazgatóság versenybizottsága területi elv alapján osztja be csoportokba.

Örömteli, hogy újra van csapat Csengerújfalun, Gávavencsellőn és Záhonyban, illetve hosszabb szünet után ismét vissza került a futballtérképre Porcsalma és Érpatak. Ugyanakkor a tavaly még megyei másodosztályban szereplő Tiszaszentmárton nem nevezett a 2019-2020-as bajnokságra, akárcsak a Lövőpetri, vagy a tavalyi szezon közben visszalépő DBFC, Mérk-Vállaj páros, valamint a 2018 nyarán nem induló Tiszakóród, Eperjeske duó sem.

A megyei első és másodosztályú küzdelmek augusztus 10-11-én, míg a megyei harmadosztályú pontvadászat augusztus 17-18-án rajtol el. 

Tiszántúli-Takarék Megye I. osztály:
Baktalórántháza VSE, Balkányi SE, Fehérgyarmat SC, Ibrány SE, Kemecse SE, Kisvárda Master Good II, Mándok VSE, Mátészalkai MTK, Nagyecsed RSE, Nagyhalászi SE, Nyírgyulaj KSE, Nyírmeggyes SK, Tarpa SC, Tiszakanyár SE, Újfehértó SE, Vásárosnamény SE
focilabdarúgás

Szóljon hozzá!

Hirdetés