Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy pontra volt jó Zalában a Kisvárda

| 2020. 02. 05. | 21:01:00
Igazságos pontosztozkodást hozott a találkozó.
Egy pontra volt jó Zalában a Kisvárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szerdai játéknapján. A pontosztozkodás nyomán a vendégek a 10., míg a hazaiak három pont lemaradással a kiesést jelentő a 11. helyen állnak. Előbbiek öt, utóbbiak három kör óta nyeretlenek az élvonalban.

A mérkőzés elején egyértelműen a Zalaegerszeg irányított, több veszélyes akciót vezetett, míg a Kisvárda egyáltalán nem adott munkát a hazai kapusnak. A kék-fehérek azért nem tudtak vezetést szerezni, mert amerikai csatáruk, Eric McWoods rendre célt tévesztett a befejezéseknél, ráadásul a játékrész derekán az ötös sarkáról az üres kapu fölé emelt. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, ugyanis a Kisvárda bő félóra elteltével Viana szépségdíjas, ollózó mozdulatával gólt szerzett. A hazaiak kissé megzavarodtak a bekapott góltól, aztán a szünet előtti percekben már ismét ők futballoztak fölényben, de egyenlíteniük nem sikerült.

A szünet megtörte a ZTE lendületét, a folytatásra kifejezetten lassúvá és töredezetté vált a játék. A Kisvárda majdnem másodszor is ollózásból szerzett gólt, ám ezúttal Sassá látványos lövését kivédte Demjén. A vendégek ezt követően is eldönthették volna az összecsapást, Grozav lövésénél például Szépe mentett becsúszva, de ahogy az első félidőben fordítva, úgy a másodikban is megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, azaz egyenlített a Zalaegerszeg. A hajrában kifejezetten pontatlan volt mindkét csapat, amihez valószínűleg az erős szél is nagyban hozzájárult. Ennek ellenére mindkét fél a maga javára fordíthatta volna a meccset, de végül igazságos pontosztozkodással zárult az összecsapás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés