Megint győzött, és listavezető az NB II-ben a Szpari!

2020.08.09. 20:05

Megint győzött, és listavezető az NB II-ben a Szpari!
Szép volt, fiúk! (Fotó: Szabolcsihír)

A nyíregyháziak három forduló után százszázalékosak.

Hirdetés

Hirdetés

A Soroksár vendégeként lépett pályára a Nyíregyháza a labdarúgó NB II. vasárnapi játéknapján. Az első negyedórában többet birtokolta a labdát a hazai csapat, de nem volt nagy helyzete. A 20. perctől a Szpari vette át a kezdeményezést, és helyzeteket is kidolgozott.

Ami nem sikerült az első félidőben a szabolcsiaknak, az sikerült a szünet után. A Szpari sokkal aktívabban futballozott, erőfesztései pedig a 63. percben góllá értek. Hornyák-Ötvös összjáték után utóbbi Hamed Yasinhoz passzolt, aki 16 méterről a kapuba lőtt (0-1).

A vendéggól nagyobb erőbedobásra késztette a hazaiakat, akik rá is kapcsoltak, de csak a szerencsének köszönhették, hogy a végén egyáltalán küzdhettek az egyenlítésért, mert több nyíregyházi kontra is életveszélyes volt. Bár az utolsó percekben komoly rohamokat kellett kiállnia a Szpari-védelemnek, sikerült megtartani az előnyt, és továbbra is százszázalékos a csapat!    

Labdarúgó NB II., 3. forduló:
Soroksár SC - Nyíregyháza Spartacus FC 0-1 (0-0)
Vezette: Kovács Gergely (Garai Péter, Bornemissza Norbert)
Soroksár: Varga Á. – Bene M., Gengeliczki, Valencsik, Pászka – Gyömbér, Huszák – Orosz (Erdélyi 69.), Magyari (Gárdos 66.), Szerető (Korozmán 75.) – Lovrencsics B.
Nyíregyháza: Fadgyas - Svedyuk, Fodor, Jánvári, Galambos (Papucsek a szünetben) - Papp M. - Györgyi (Hamed 58.), Farkas A., Ötvös (Kártik 69.), Kalocsai - Hornyák 
Gólszerző: 
labdarúgásszpari

Szóljon hozzá!

Hirdetés