Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Drámai küzdelemben maradt alul a Szpari a Magyar Kupában

| 2020. 10. 29. | 16:10:00
A nyíregyháziak csak a hosszabbításban maradtak elul.
Drámai küzdelemben maradt alul a Szpari a Magyar Kupában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Paks hosszabbításban 2-1-re győzött a másodosztályú Nyíregyháza vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa hetedik fordulójának csütörtöki játéknapján, és bejutott a legjobb 32 közé.

A találkozón gól nélküli első félidő után a hazai együttes szerzett vezetést: a 75. percben Hornyák kapott Papptól jó labdát, jobbról középre passzolt, Ötvös Bence pedig a kapuba lőtt (1-0).  A nyíregyháziak találata nem a semmiből jött, korábban ugyanis több ígéretes helyzetet dolgozott ki a szabolcsi együttes. A hajrában már kezdtünk reménykedni abban, hogy sikerül kihúzni a végéig, ám a 84. percben egyenlített a Paks. Egy közeli próbálkozás után Fejér még a felső lécre tolta a labdát, de a kipattanót Hahn a kapuba lőtte (1-1).

A hosszabbítás hetedik percében a játékvezető Papucseket a második sárga lapja miatt kiállította, ezzel nagyon nehéz helyzetbe kerültek a hazaiak. A 110. percig sikerült tartanai a paksiakat, ám ekkor egy szöglet után Hahn elé került a labda, aki a kapuba fejelt (1-2). A Szparinak már nem volt ereje innen felállni, így bár búcsúzott, azt emelt fővel tehette.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés