Csalódás! A Szeged elvitte a pontokat Nyíregyházáról

2020.11.22. 20:35

Csalódás! A Szeged elvitte a pontokat Nyíregyházáról
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A Szpari ezt elbaltázta...

Hirdetés

Hirdetés

Először játszott zárt kapuk között hazai pályán a Nyíregyháza, amely a Szegedet látta vendégül vasárnap este a labdarúgó NB II., 17. fordulójában. Hiábba küldtek a mérkőzés előtt buzdító levelet a szurkolók a Szpari csapatának, a tartalékosan felálló nyírségiek kétgólos vereséget szenvedtek hazai pályán.

Pedig az első félidőben egyértelműen a Szparinak voltak nagyobb helyzetei, és csak Fortuna miatt nem kapott gólt a Szeged. Aztán a második félidőben egy szöglet után Grumics talált be fejjel a nyíregyházi kapuba. A hazaiak - bár nagyot küzdöttek - nem tudtak válaszolni erre a találatra, a 79. percben pedig megpecsételte a sorsukat a második szegedi gól, amelyet Germán szerzett egy szép kapáslövéssel.

Nyíregyháza Spartacus - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-2 (0-0)
Városi Stadion, zárt kapuk között. Jv: Farkas Tibor(Kovács Gábor, Bede Tamás)
Nyíregyháza: Fejér - Svedyuk, Papucsek, Végső, Jánvári, Magyar (Tóth Á. 82.), Vasiljevic, Kártik (Sztankó 70.), Kovácsréti, Györgyi, Hamed. Edző: Gálhidi György 
Szeged: Varga B. – Mohl, Moga, Lestyán (Gréczi a szünetben),Oláh, Gajdos (Grumic a szünetben), Germán, Deák, Ódor, Dobos (Rózsahegyi 89.), Simon. Edző: Dobos Barna
Gólszerzők: Grumic (57. percben), Germán (79. percben)
Sárga lapok: Gajdos (21. perc),Vasiljevic (55. percben),Papucsek (75. percben), Germán (75. percben), Grumic (87. percben), Gréczi (90. percben)
szpariSzegedNB II.

Szóljon hozzá!

Hirdetés