Bravó, Szpari! Megvan a három pont a Győr ellen

2021.02.21. 16:38

Bravó, Szpari! Megvan a három pont a Győr ellen
Szép volt, fiúk! (Fotó: Cívishír)

Egyetlen gól döntött a nyíregyháziak javára.

Hirdetés

Hirdetés

Két nyeretlenül megvívott találkozóval a tarsolyában érkezett Nyíregyházára a győr a labdarúgó NB II-ben. A két gárda mmindig nagy csatákat vív, ezúttal sem történt másképp, és ebbl az ütközetből most a szabolcsiak jöttek ki jobban, hiszen Gresó góljával diadalmaskodni tudtak.

A mérkőzést egy kicsit "álmosan" kezdte a Szpari, hiszen az első negyedórában a vendégek több nagy helyzetet is kidolgoztak, szerencsére mind ki is hagyták. Amikor a Szpari "felébredt", akkor már előtte is adódtak helyzetek, ezek közül egyet sikerült értékesíteni.

Nyíregyháza Spartacus - WKW ETO FC Győr 1-0 (0-0)
Városi Stadion, zárt kapuk mögött . Jv: Farkas Tibor (Kovács II. Gábor, Márkus Péter) 
Nyíregyháza: Fadgyas - Szokol, Papucsek, Jánvári, Galambos, Márkus (Papp 64.), Paku, Kalocsai, Gresó (Végső 86.), Hamed (Zamostny 64.), Hornyák (Györgyi 67.).Edző: Gálhidi György 
ETO: Gundel-Takács – Kovács K.(Vári 56.), Lipták, Temesvári, Fejes A., Hanzli(Horváth 69.), Kiss M., Egerszegi (Sipos 85.), Berki (Vitális 85.), Májer (Múcska 69), Priskin. Edző: Csató Sándor.
Gól:  Gresó (52.)

Mesterszemmel

Gálhidi György: - Rosszul kezdtünk, az első negyedórában több helyzete volt a vendégeknek. Utána viszont stabilizáltuk a játékunkat, több jó egyéni teljesítmény is volt, és számos helyzetünk volt. Egy nagyon jó Győrt győztünk ma le. 

Csató Sándor: - A találkozó elején több lehetőségünk is volt, de azokat sajnos nem tudtuk gólra váltani. A folytatásban kiegyenlített volt a meccs, és egy kontra végén vezetést szereztek a hazaiak, ettől kezdve pedig mindent megtettünk az egyenlítésért, de nem sikerült. Két hazai mérkőzésünk jön majd, azokon feltétlenül nyernünk kell. 

labdarúgásszpari

Hirdetés

Szóljon hozzá!