Hirdetés

Simán verte a Debreceni Egyetem csapatát a Szpari

2021.02.14. 16:00

Simán verte a Debreceni Egyetem csapatát a Szpari
A debrecenieknem nem volt esélyük Nyíregyházán (Fotó: deac.hu)

A nyíregyháziak hamar eldöntötték a meccset.

Hirdetés

Hirdetés

A kiesés elől menekülő DEAC-ot látta vendégül a Nyíregyháza a labdarúgó NB II. 24. fordulójában. Mivel mostanság az időjárás “bekeményített”, borítékolható volt, hogy a játékosokat nem tökéletes állapotban lévő gyepszőnyeg fogadja. Augusztusban 1-0-ra győzte le a Szparit a DEAC a Nagyerdei Stadionban, így igazán fűthette a visszavágás vágya a szabolcsiakat.

Remekül kezdett a Nyíregyháza! A 3. percben Hamed az alapvonal közeléből visszapasszolt Gresóhoz, aki az ötös közeléből vette be Zöldesi Illés kapuját (1-0). A folytatásban is hazai együttes dominált, előbb Gresó fejesénél a labda a lécen csattant, két perccel később már az égiek sem segítettek a debrecenieken: Márkus ívelése Hamedet találta meg, a szudáni válogatott labdarúgó a tizenhatosonkon belül mellel szelidítette meg a játékszert, aztán bombázott, Zöldesi tehetlennek bizonyult (2-0).

Szünet után már aktívabbnak bizonyult a debreceni gárda, de gólképtelen maradt, így öt nyeretlenül megvívott bajnoki után tudott nyerni a Szpari. 

Merkantil Bank Liga 24. forduló
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–DEAC 2–0 (2–0)
Nyíregyháza, Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Berényi Tamás.
NYÍREGYHÁZA: Fadgyas – Svedjuk, Szokol, Papucsek, Galambos – Paku (Farkas A., 78.), Márkus (Végső, 78.) – Hamed, Gresó, Kalocsai (Starosta, 56.) – Hornyák (Zamostny, 62.). Vezetőedző: Gálhidi György
DEAC: Zöldesi – Nagy Z., Soltész J., Papp F., Orosz M. – Szabó K. (Székely D., 35.) – Bereczki, Spitzmüller, Sándor II T., Kundrák (Kenderesi, 83.) – Sármány (Sidibe, a szünetben). Vezetőedző: Sándor Tamás
Gólszerző: Gresó (3.), Hamed (21.)
Sárga lap: Galambos (14.), Márkus (33.), Sidibe (71.)
nyíregyházi spartacus fcNB II.DEAC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés