Kiütéses győzelemmel hangolt a Debrecen elleni rangadóra a Szpari

2021.04.07. 19:38

Kiütéses győzelemmel hangolt a Debrecen elleni rangadóra a Szpari
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A nyíregyháziak ötöt vágtak a Budaörsnek.

Hirdetés

Hirdetés

A Budaörs ellen, itthon lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB I. 31. fordulójában. A Budaörs egy 11 meccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg legutóbb, míg a Szpari 7 mérkőzés óta veretlen, és bíztunk benne, hogy a széria folytatódik.

Nyíregyházi gólparádé

Már a 4. percben nagy helyzetet dolgozott ki, de sajnos hagyott is ki a hazai együttes: Hornyák lövése után Paku ismételt, de az ő labdája célt tévesztett. A 7. percben Fortuna s fogta a nyíregyháziak kezést, mert egy vendégszöglet után a labda a kapufán csattant.  Ezt követően a Szpari vette át a játék irányítását, és a 37. percben érett góllá a fölénye: Gresó Mátyás adott pompás labdát Hornyák Marcellnak, aki közelről a kapuba lőtt (1-0). A félidő végén Gresó a második hazai gólban is benne volt, ő adta be a szögletet, Márkus pedig fejelt, gól! A nyírségi együttes így kétgólos előnnyel vonulhatott pihenőre (2-0).

Gresó a második félidőben is elemében volt! Igaz, az 54. percben némi szerencse is kellett a góljához (3-0), hiszen lövése után a labda megpattant, de kis gól is gól!

Ha egyszer egy üzlet beindul…

A 62. percben jött a negyedik: Galambos Ádám passzolt Hornyák Marcellhez, aki bevágta (4-0)! Alig három perc múlva Gresó ollózása után Hamed Yasin elé került a labda, aki a kapuba lőtt (5-0)! Kiütés! A Szpari a vártnál is biztosabban győzött, és bizony kell az önbizalom, hiszen a hét végén, vasárnap (12.45) a listavezető Debreceni VSC vendége lesz.

Labdarúgó NB II., 31. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC-Budaörs 5-0 (2-0)
Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Jv: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Berényi Ákos)
Nyíregyháza: Fejér - Szabó (Kalocsai 67.), Szokol, Papucsek, Jánvári (Fodor 58.), Galambos (Svedyuk 67.), Márkus, Paku, Gresó (Kovács N. 81.), Hamed, Hornyák (Zamostny 67.). Edző: Gálhidi György 
Budaörs: Szabó B. – Menyhárt, Zsidai, Kékesi, Pintér, Molnár T.( Csiki  68.), Vágó, Petneházi, Horváth E.(Pethő 46.), Halmai (Petró 65.), Horváth R. Edző: Márkus Tibor
Gólszerzők: Hornyák (37. és 62.), Márkus (45.), Gresó (54.), Hamed (65.)
labdarúgásszpari

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Leader3