Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiütéses győzelemmel hangolt a Debrecen elleni rangadóra a Szpari

| 2021. 04. 07. | 21:38:00
A nyíregyháziak ötöt vágtak a Budaörsnek.
Kiütéses győzelemmel hangolt a Debrecen elleni rangadóra a Szpari
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Budaörs ellen, itthon lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB I. 31. fordulójában. A Budaörs egy 11 meccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg legutóbb, míg a Szpari 7 mérkőzés óta veretlen, és bíztunk benne, hogy a széria folytatódik.

Nyíregyházi gólparádé

Már a 4. percben nagy helyzetet dolgozott ki, de sajnos hagyott is ki a hazai együttes: Hornyák lövése után Paku ismételt, de az ő labdája célt tévesztett. A 7. percben Fortuna s fogta a nyíregyháziak kezést, mert egy vendégszöglet után a labda a kapufán csattant.  Ezt követően a Szpari vette át a játék irányítását, és a 37. percben érett góllá a fölénye: Gresó Mátyás adott pompás labdát Hornyák Marcellnak, aki közelről a kapuba lőtt (1-0). A félidő végén Gresó a második hazai gólban is benne volt, ő adta be a szögletet, Márkus pedig fejelt, gól! A nyírségi együttes így kétgólos előnnyel vonulhatott pihenőre (2-0).

Gresó a második félidőben is elemében volt! Igaz, az 54. percben némi szerencse is kellett a góljához (3-0), hiszen lövése után a labda megpattant, de kis gól is gól!

Ha egyszer egy üzlet beindul…

A 62. percben jött a negyedik: Galambos Ádám passzolt Hornyák Marcellhez, aki bevágta (4-0)! Alig három perc múlva Gresó ollózása után Hamed Yasin elé került a labda, aki a kapuba lőtt (5-0)! Kiütés! A Szpari a vártnál is biztosabban győzött, és bizony kell az önbizalom, hiszen a hét végén, vasárnap (12.45) a listavezető Debreceni VSC vendége lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés