Hirdetés

Botrány az Olaszország–Magyarország meccs előtt

Index

2022.06.07. 16:02

Botrány az Olaszország–Magyarország meccs előtt
(Fotó: Pixabay)

A szurkolókat szállító egyik repülőgépen történt felettébb érdekes incidens.

Hirdetés

Nem minden szurkolónak indult jól az olasz-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésre szervezett túra Cesenaba. Egy stewardess szerint az egyik szurkoló fogdosta, a szurkoló és több szemtanú szerint azonban ez hazugság – írja több sajtóorgánum is június 7-én.

A gép – mely még június 6-án indult Olaszországba – hátsó soraiban ülő utasok hangos olasz, angol és magyar szóváltásra lettek figyelmesek. Mint kiderült az egyik stewardess úgy érezte, hogy az egyik magyar szurkoló illetlenül hozzáért, miközben a büfékocsit tolta.

A meggyanúsított drukker tagadta, hogy bármi ilyet tett volna, vagy egyáltalán szándékában állt volna, de a stewardess hajthatatlan volt. Az utastársak, a hírbe hozott szurkoló társai igyekeztek elmagyarázni, hogy nem történt meg a dolog, de a vita vége az lett, hogy elvették a megvádolt drukker személyigazolványát és beszállókártyáját, és nem hagyhatta el a többiekkel együtt a gépet.

A rendőrségi eljárásról talán lemondtak, de a gépen jegyzőkönyvet vettek, és a szurkoló minden bizonnyal ott lehet június 7-én a 20 óra 45 perckor kezdődő mérkőzésen a cesenai Dino Manuzzi Stadionban.

labdarúgásrepülőgépbotránymagyar válogatottstewardess

Hirdetés

Hirdetés