Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyerekkorától a Szpari játékosa akart lenni – valóra vált az álma

| 2022. 06. 15. | 13:52:00
A nyíregyházi labdarúgóklub nyilatkozott pár játékosának sorsáról.
Gyerekkorától a Szpari játékosa akart lenni – valóra vált az álma
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus – jelentette be a klub vezetése június 15-i sajtótájékoztatóján.

Oláh Benjámin saját nevelésű labdarúgó, mindössze 16 éves múlt. Fiatal kora ellenére a Szpari II. meghatározó játékosa lett, a megyei I. osztályban 7 gólt szerzett az elmúlt idényben. Bár több csapat is csábította a támadót, ő mindenképp Nyíregyházán akart maradni, a klub pedig profi szerződést kínált neki.

Az egyik példaképe a klubhűség tekintetében Szatke Zoltán, szeretne ő is hasonlóan sikeres pályát befutni a Szpari színeiben. 

Már gyerekkoromtól a Szpari játékosa akartam lenni, ez hét éve sikerült. Most az a célom, hogy minél több lehetőséget kapjak az NB-II-ben, és bizonyíthassak

– mondta Oláh Benjámin, a nyíregyháziak új játékosa. 

Szintén a Nyíregyháza Spartacust erősíti a jövőben is Nagy Sándor és Jánvári Gábor. Mindkét labdarúgóval szerződést hosszabbított a Szpari. 

A sajtótájékoztatón elhangzott továbbá, hogy június 20-án kezdődik a felkészülés a szparistáknak, július 6-tól pedig edzőtáborba utazik a csapat Szlovéniába. 

– Öt edzőmérkőzést tervezünk Szlovéniában. Cseh és horvát elsőligás csapatok ellen, a cél az, hogy mindenki kilencven percet játszhasson. Erős csapatok ellen látszik igazán, hogy miben kell fejlődnünk. A főpróbát az edzőtábor után a Debrecen ellen tartjuk – mondta el Feczkó Tamás, vezetőedző.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés