Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igazolgat a Szpari, amely megállapodott a Sényővel

| 2022. 06. 21. | 12:59:00
Azért Balmazújvárostól sem köszön el a klub.
Igazolgat a Szpari, amely megállapodott a Sényővel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A következő idényben a hazai mérkőzéseket Sényőn vívja a Nyíregyháza Spartacus csapat, de Balmazújvárostól sem köszön el teljesen a klub, a fokozott biztonsági igényű meccseket ott játssza a Szpari - adta hírül a nyíregyházi klub honlapja.

Közben megkezdte a felkészülést a következő szezonra a csapat. Az örökösföldi edzésről még hiányoztak a saját nevelésű fiatalok, akiknek hosszú volt az osztályozó miatt az előző idény, így kaptak egy kis pihenőt. Több fiatal szerepel próbajátékon.

Topolyáról, Csíkszeredáról, Aradról is érkeztek tehetségek hozzánk, de vannak olyan fiatalok, akik itt nevelkedtek, és most visszatértek. Meglátjuk a következő napokban, hogy mire képesek, ha jobbak, mint a mi fiataljaink, akkor szerződést kaphatnak – mondta Feczkó Tamás vezetőedző.

Eldőlt, hogy  Ademcsek Máté és Szerető Krisztofer után  a Nyíregyháza Spartacust erősíti nyártól Pantovic Nikola is. A 28 éves támadóként és támadó-középpályásként is bevethető labdarúgó Békéscsabáról érkezik, az elmúlt három idényt az Előrénél töltötte, és 13 gólt szerzett az NB-II-ben. Korábban futballozott a Szolnoknál és a Honvédban, de játszott Csíkszeredán is. Az előző szezonban alapember volt a csabaiaknál, 35 mérkőzésen lépett pályára.  Kósa Árpád ügyvezető azt is bejelentette, hogy Papucsek Barnával szerződést hosszabbított a klub.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés