Hirdetés

Szalai Ádám invitálta az öltözőbe a miniszterelnököt

telex.hu, nso.hu

2022.06.15. 16:00

Szalai Ádám invitálta az öltözőbe a miniszterelnököt
Szalai Ádám (k) és csapattársai a győzelmüket ünneplik a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én (Fotó: mti)

Orbán Viktor nem tudott nemet mondani.

Hirdetés

Hirdetés

A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-s sikerét hozó találkozó után Szalai Ádám csapatkapitány a Telexnek adott interjút,  amikor észrevette a lelátón egyedül álldogáló Orbán Viktort, és az interjú végeztével meg is invitálta a miniszterelnököt az öltözőbe. Csányi Sándor már hamarabb lement gratulálni a játékosoknak, Orbán azonban még fél órával a mérkőzés után is a lelátón álldogálva dolgozta fel a látottakat.

Szalai a játékoskijárótól kiabált fel Orbánnak, hogy „a miniszterelnök úrnak lenne-e kedve lejönni a játékosokhoz az öltözőbe”.

A miniszterelnök elsőre visszautasította a meghívást, arra hivatkozva, hogy ez a játékosok sikere, az ő ünnepük, és ebbe ő nem akar belezavarni a jelenlétével. Végül azonban Szalai harmadik vagy negyedik kérlelésére kötélnek állt, és csatlakozott a magyar játékosokhoz.

„Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, a legutóbb jó tíz évvel ezelőtt, a hollandiai öt-hármas vereségünk után tettem ilyet. Most azonban a csapatkapitány Szalai Ádám kérésére személyesen gratuláltam a válogatott tagjainak, leírhatatlan volt a hangulat a magyar öltözőben”

– nyilatkozta Orbán a Nemzeti Sportnak az öltözőben tett látogatása után.


IDE VÁG!


 

labdarúgásOrbán ViktorválogatottSzalai Ádám

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés