Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Váratlan fordulat a nyíregyházi labdarúgó műtétje közben

| 2022. 07. 13. | 17:48:00
Paku Rolandnál nagyobb volt a baj, mint gondolták, még több kihagyás vár rá.
Váratlan fordulat a nyíregyházi labdarúgó műtétje közben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Paku Roland nyugodt szívvel kezdte meg a felkészülést a labdarúgó NB II. 2022/2023-as szezonjára a Nyíregyháza Spartacus játékosaként június közepén. A középpályás már várta a felkészülést, optimista volt, bízott abban, hogy a tavalyinál sokkal jobb szezont produkál majd a csapat. A tréning végén viszont fájdalmat érzett a térdében, az ovosi vizsgálatok pedig porclágyulást és szakadást állapítottak meg – írja a klub hivatalos honlapja július 13-án.

– Semmi előjele nem volt, az edzésen még minden rendben zajlott, majd utána éreztem fájdalmat. Valószínűleg egy rossz mozdulatnál sérülhetett meg a térdem, és közölték, hogy meg kell operálni. Július 12-én Debrecenben elvégezték a beavatkozást, és sajnos rosszabb volt a helyzet, mint amit az MR mutatott, pótlásra is szükség volt, így a rehabilitáció is hosszabb lesz a vártnál. Nagyon bosszant a dolog, mert nagyon készültem a következő idényre, de egyelőre nem segíthetek a többieknek – mondta Paku Roland. 

A műtét jól sikerült, minimális fájdalmam van csak, július 13-án hazaengednek a tervek szerint, és 10 nap múlva kell visszajönnöm varratszedésre Debrecenbe. Aztán pedig kezdődhet a rehabilitáció, a gyógytorna

– tette hozzá a nyíregyháziak középpályása. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés