Hirdetés

Hirdetés

Feljelentést tesz a Nyíregyháza Spartacus

nyiregyhazaspartacus.hu

2023.03.16. 18:29

Feljelentést tesz a Nyíregyháza Spartacus
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Valótlan hírek terjesztése miatt.

Hirdetés

Mélységes megdöbbenéssel értesült a Nyíregyháza Spartacus vezetése arról a közösségi csoportokban terjedő, minden alapot nélkülöző és teljesen valótlan hírről, melyben a klub néhány dolgozója, alkalmazottja érintett. Ezek a hírek a klub és az érintettek személyiségi jogait rendkívüli módon sértik és pusztán az a céljuk, hogy az adott személyeket és a Nyíregyháza Spartacust lejárassák! - olvasható a klub hivatalos Facebook-oldalán megjelent közleményben, amely így folytatódik: 

A klub tulajdonosa határozottan kiáll a dolgozói mellett, és megerősítette őket abban, hogy munkájukra a jövőben is számít. Ugyanakkor megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy kivizsgáltassa, kinek, kiknek állhatott érdekében az, hogy a csapatot rossz színben tüntessék fel.

A történtekkel a játékoskeret tagjainak megzavarása is lehetett a cél, pedig a csapat fontos mérkőzések előtt áll még tavasszal, és a bennmaradásért küzd. A rágalomhadjárat célja az, hogy a csapat tagjai ne koncentrálhassanak megfelelően a találkozókra, és ennek érdekében minden eszközt bevetnek. Ezt azonban a Szpari nem hagyhatja következmények nélkül! - írják, és majd hangsúlyozzák: az érintettek feljelentést tesznek a szükséges büntetőeljárás lefolytatása, illetve a jó hírnév megsértése miatt, a csapat tagjai és a klub pedig egységes közösségként kiállnak az érintett személyek mellett.

A közlemény előzménye, hogy a városban az utóbbi napokban olyan pletykák terjedtek el, amelyek egy klubvezető és egy játékos "összemelegedéséről" szólnak. 
NyíregyházalabdarúgásszpariNyíregyháza Spartacus FC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés