Hirdetés

Hirdetés

Ittas drukkerek támadtak egy játékokosra a Megye III-ban

nool.hu

2023.03.23. 17:04

Ittas drukkerek támadtak egy játékokosra a Megye III-ban
(Fotó: illusztráció)

A bántalmazó férfi ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette a véd.

Hirdetés

Botrányos véget ért tavaly tavasszal egy megyei III-as futballmeccs Nógrádsipeken: ittas drukkerek megkergették, majd fejbe is rúgták az egyik hazai játékost. A járási ügyészség most emelt vádat a három férfi ellen - írta a nool.hu-t csütörtökön a Nógrád Vármegyei Főügyészség közélése alapján.

Nógrádsipek 2022. április 24-én a varsányi csapatot fogadta. A meccs 85. percében a nógrádsipeki csapatban futballozó sértett egy nézővel vitába keveredett, ekkor az ittas állapotban lévő vádlottak a pályára szaladtak, az előlük menekülő játékost üldözőbe vették, majd miután az elesett, a földre kerülő sportolót az egyik elkövető fejbe rúgta.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a bántalmazó férfi ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, társai ellen pedig – mivel a pályára jogosulatlanul léptek be – rendbontás vétsége miatt emelt vádat. Az ügyészség indítványozta, hogy a Balassagyarmati Járásbíróság büntetővégzés alkalmazásával szabjon ki a drukkerekkel szemben pénzbüntetést, és tiltsa el őket a Magyar Labdarúgó Szövetség által rendezett sportrendezvények látogatásától.

labdarúgáserőszak

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés