Hirdetés

Piacra megy Márió, a harmonikás

Szabolcsihír

2017.03.08. 11:02

Piacra megy Márió, a harmonikás

A nyíregyházi Búza téren várja a rajongókat, teljesíti a kívánságokat.

Hirdetés

Hirdetés

Nyíregyházára látogat pénteken Márió és a Kívánságpiac. Március 10-én 7-10-ig a Búza téri Piaccsarnokban veszik fel az adás következő epizódját. A Kívánságpiac a TV2 csoporthoz tartozó Zenebutik csatorna egyik új műsora, melyben Márió és csapata az ország különböző helyszínein, a helyi piacokon teljesítik a nézők és vásárlók zenei kéréseit, kívánságait.

A Zenebutik új műsorában adott egy nyüzsgő helyi piac, az utca embere és Márió, a harmonikás. A forgatások során az ország élettel teli szegleteibe látogat el a stáb, ahol virágzik a helyi piac vagy éppen zajlik egy hangulatos vásári forgatag. Ahol az emberek napról-napra, hétről-hétre, vagy csak ritkábban, de rendszeresen összejönnek. Ahol biztos, hogy megtaláljuk a környék legjobb gasztronómiai különlegességeit, a legharsányabb szószólóit, a legérdekesebb történeteit és persze a legkedvesebb zenei kívánságokat. A kalandos piacozások során olyan ismert, helyi kötődésű előadók, zenészek, énekesek kísérnek bennünket gondos házigazdaként, akik jól ismerik a helyi embereket, nevezetességeket, sztorikat. A műsor lényegét pedig a beszélgetések fő témája, a zene adja: zenei kívánságok, kedvenc slágerek, szívből jövő üzenetek.

Dalokat kívánni és üzeneteket küldeni azonban nem csak személyesen lehet. A nézők igénybe vehetnek egyéb kommunikációs csatornákat is: Facebook oldal, postai küldemény, e-mail. Ezek a kérések Márió és sztárvendége tolmácsolásában hangzanak el.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ajánljuk még