Hirdetés

Hirdetés

L.E.S.Z., de még micsoda Feszt lesz!

Szabolcsihír

2017.06.12. 10:44

L.E.S.Z., de még micsoda Feszt lesz!
Emír Kusturica karnevál egyik sztárvendége filmtekercs.hu

Több mint 80 fellépőt várnak július 6-8. között Kisvárdára.

Hirdetés

Cirkuszi artisták, graffitys performance, break táncosok, a legnevesebb hazai-és külföldi előadók színes kavalkádja. Mindez egybegyúrva, színesre pingálva, felhangosítva és megfűszerezve a hely adottságaival és egy festői környezettel. Ha kellőképpen, a megfelelő arányban sikerült összekutyulni a hozzávalókat indulhat is a 3 napos önfeledt karnevál. Mert L.E.S.Z Feszt Kisvárdán.

Idén több műfajban, több mint 80 fellépővel találkozhat a közönség a L.E.S.Z. Feszt-en. Az előadók között nemzetközi sztárok, a legnépszerűbb hazai előadók és feltörekvő kistigrisek egyaránt hallhatóak július 6. és 8. között Kisvárdán.

Három nap, hat színpad, több mint 80 fellépő, gyönyörű környezet és fergeteges hangulat. Ezzel várja a közönséget a fesztivál. Idén igazi különleges csemegének ígérkezik a két külföldi sztárfellépő.

Emír Kusturicát nem kell bemutatni, elég, ha annyit mondunk, hogy Macskajajj és rögtön beugrik a Bubamara és az ismerős dallam. A híres színész-rendező-zenész-dalszerző, zenésztársaival az Emir Kusturica and The No Smoking Orchestraval körbekoncertezte már Buenos Aires-től Moszkváig a fél világot. Ennek a világturnénak az egyik állomása július 8-án a L.E.S.Z. Feszt.

Ez a formáció arról híres, hogy bárhol képesek hatalmas bulit és jó hangulatot teremteni maguk körül. Július 6-án pedig saját műfajában szintén nem kisebb sztár érkezik. A lemezjátszók mögött nem más fogja pörgetni a bakelitet, mint a több mint kétmillió követővel rendelkező holland EDM producer és dj, Sander van Doorn, aki év elején a legfelkapottabb amerikai fesztiválokon volt hallható. Kisvárdai fellépése után többek között Ibizán és a Tomorrowland fesztiválokon fogja a közönséget szórakoztatni. Kisvárdán is az ibizai klubok hangulatát szeretnénk átadni a közönségnek.

A fellépők listája végeláthatatlan 

A hazai előadók között hasonlóan nagy nevek szerepelnek. Fellép a Tankcsapda, Halott Pénz, Punnany Massif, Nagyferó és a Beatrice, Sterbinszky, Chris Lawyer, Wellhello, Ossian, DJ Dominique, Bëlga, Depresszió, Vad Fruttik, Ocho Macho, Alvin és a mókusok, Ganxsta Zolee és a Kartel, DJ Budai, The Carbonfools, Belocca, Pierre Maddox, Supernem, FISH!, Rómeó Vérzik, Purebeat, The Biebers, Dj Szecsei, Newl & Zola, Leander Kills, The Silver Shine, Spoon 21, Soulwave, Cloud 9+, Aurora, New Level Empire, Hiperkarma, Edo Denova, Yamina, Maszkura és a Tücsökraj, Monkeyneck, Prosectura, Majka & Curtis, colorStar, Óperentzia, Jackwell, Ferenczi György és a Rackajam, Drop The Cheese, Karmapirin, Kardos Horváth János, Szükségállapot, Radar, VASCO, DJM, Csángálló, Roberto Rios x Dan Spars, Üllői Úti Fuck, Szüret Utcza, Dorombal, Ordiman, Dj Vodi,AWS, Kory, Varázsszakáll, Kócos Cirkusz, DJ Sarkady és még sokan mások.


A feltörekvő zenekarok a Kistigris tehetségkutató színtéren mutatkozhatnak be. Közülük 6 fellépő a közönségszavazatok alapján kerülhet a palettára.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés