Hirdetés

Nyíregyházi fiatal, akarsz-e ingyen mozizni?

Szabolcsihír

2017.07.14. 11:25

Nyíregyházi fiatal, akarsz-e ingyen mozizni?
Illusztráció: pixabay.com

Vár a „Piknik in the Face-ek!”

Hirdetés

Kimozdulni mindenki szeret otthonról. A szabadidős programok tárháza pedig bőséggel kínál programokat, csak arra várnak, hogy éljünk velük.

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg július 29-én a „Piknik in the Face-ek!” elnevezésű programot a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben (Nyíregyháza, Bocskai utca 25.). A két megelőző program sikerén felbuzdulva „baráti filmnézésre” invitálják a közönséget a szervezők. A vetítést beszélgetés követi, sőt, még játék is lesz.

A filmválasztás mindig véletlenszerűen történik, a kvíz kérdések helyes megválaszolásával pedig kisebb értékű nyereményekre (pl: csokoládé, kitűző, sörnyitó) is szert tehetnek a nézők. A jó hangulat és társaság garantált, a belépés ingyenes, nassolnivalót és pokrócot mindenki vigyen magával.

S ha ez nem lenne elég, van itt csocsó, pingpongasztal, mini biliárdasztal is. Sőt, aki szeretne új idegen nyelvet megtanulni, a helyi EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) külföldi önkénteseivel is társaloghat. Ezek után nem meglepő a főként fiatalok számára életre hívott tér szlogenje: „Mert nálunk TE vagy a Köz-Pontban!”

Hirdetés

Hirdetés