Hirdetés

Hirdetés

A  zene az kell, mert körülölel

civishir.hu

2018.01.08. 17:57

A  zene az kell, mert körülölel

Család-OK Országos Koncertje a Családok évében.

Hirdetés

Minden felekezetet, helyi kórusokat, iskolákat, zenével foglalkozó családokat országszerte közös hangversenyre hív a Debreceni Kőr Dáma Egyesület január 14-én és 15-én. A család apraja-nagyja csatlakozhat a hangverseny-sorozathoz: lehet gyerek-szülő vagy épp unoka-nagyszülő közös fellépése, de akár unokatestvérek vagy távolabbi rokonok is hangszert ragadhatnak ezen a napon.

A 2018-as évet Magyarország Kormánya a Családok évének nyilvánította, melynek égisze alatt számos lokális és országos rendezvény kerül megszervezésre. A Debreceni Kőr Dáma Egyesület vidéki nyitóesemény-szervezőként a Családok Országos Koncertjére vár minden érdeklődőt, az ország minden településén, templomokban, gyülekezeti házakban, közösségi tereken és iskolákban egyaránt. Az előadásoknak műfaji megkötése nincs:

bármilyen hangszerjátékkal, énekkel lehet majd csatlakozni a programhoz amatőrként vagy profi előadóként is – egyetlen kikötés a családi előadás.

A program olyan értékeket emel a középpontba, amelyek összekötnek szűkebb és tágabb közösségeket, felmutatják, erősítik, átörökítik a helyi kulturális értékeket. Csatlakozzon Ön is, hogy egyszerre, egy napon több száz településen csendülhessen fel a zene magyar családok hangszereiből.

web: csalad-ok.hu
Család-OK Facebook-oldal ITT

 

zenecsalád-ok

Hirdetés

Szóljon hozzá!