Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sasa Nedeljkovic lett a Nyíregyháza szakmai vezetője

| 2022. 01. 12. | 12:36:00
Konkrét elképzelésekkel érkezett a klubhoz.
Sasa Nedeljkovic lett a Nyíregyháza szakmai vezetője
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szakember vezetőedzőként a Békéscsabával két bajnoki cím mellett megnyerte a MEVZA Kupát és kétszer a Magyar Kupát is. A napokban mindenben megegyezett vele a nyíregyházi röplabdaklub, így szakmai vezetőként dolgozik a jövőben a csapatnál, és az utánpótlást is segíteni fogja – adta hírül a klub január 12-én. 

Hosszú távú szerződést kötöttünk vele, és szeretnénk, ha nem csak a nyíregyházi felnőtt csapat, hanem az utánpótlás gárdák is a legjobbak közé tartoznának

– mondta Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

– Számomra nagyon fontos a kihívás, a feladat, és Nyíregyháza egy olyan város, ahol évek óta nagyon jó csapat működik, és szeretik az emberek a sportágat. – mondta Sasa Nedeljkovic szakmai vezető.

Most a legfontosabb, hogy január végéig úgy megerősítsük a keretet, hogy a gárda megnyerje a magyar bajnokságot. Nem egyszerű feladat, kicsit másképp működik az átigazolási piac mint korábban, de rövidesen szeretnénk új játékosokat bemutatni

– fogalmazta meg elképzeléseit az új szakmai vezető.

A röplabdásoknál a vezetőedző Németh Szabolcs marad, akit Sasa Nedeljkovic igyekszik szakmai tanácsokkal segíteni.

A csapat számára sűrű lesz a következő néhány hét, mivel a bajnoki és Magyar Kupa meccsek mellett a Bajnokok Ligájában is több találkozó vár a Nyíregyházára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés