Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bozsikosok a pályán

| 2017. 04. 13. | 11:45:00
Mutatjuk a menetrendet.
Bozsikosok a pályán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

A Nyíregyházi Sportcentrum - Bozsik József Labdarúgó Akadémia csapatai a húsvéti ünnepek előtt és alatt is pályára lépnek!  A bozsikos mérkőzések menetrendje a következő:

U19 II. osztály április 14.: Zalaegerszeg – Bozsik Akadémia

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójábana Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Zalaegerszeg csapatánál vendégeskedik. A nyíregyházi csapat 10 győzelem, 4 döntetlen mellett 8 vereséget ért el, míg a hazai csapat 8 győzelem mellett 7-7 döntetlent és vereséget szerzett. Vendéggyőzelem esetén az Akadémia tartaná a lépést az élmezőnnyel. Szurkoljunk, hogy ez sikerüljön!

U19 III. osztály április 15.: Bozsik Akadémia (U18) – Nyírbátor

Az eddig 11 kapott gól mellett 92 rúgott góllal húsz győzelem mellett kétszer vereséget szenvedő listavezető U18-as csapat, az egy évvel idősebb korosztály számára kiírt III. osztályú bajnokság huszonharmadikfordulójában a Nyírbátorcsapatát fogadja. A vendégcsapat11 győzelemmel és 2 döntetlennel, 35 szerzett ponttal a tabella 7. helyét foglalja el. Megyei rangadón mi másban, mint hazai, bozsikosgyőzelemben bízzunk?!

U17 II. osztály április 14.:Grosics Akadémia – Bozsik Akadémia

A Bozsik Akadémia U17-es csapata a Grosics Akadémia csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában. A Bozsik 9 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel, 35 szerzett ponttal a tabella 8. helyén áll, míg a hazai csapat 51 ponttal a listavezető. Bízzunk a „pontos túrában”!

U16 II. osztály április 14.:Grosics Akadémia – Bozsik Akadémia

A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Grosics Akadémia csapatánál szerepel a II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában. A hazai csapat 31 megszerzett ponttal a tabella 4. helyén áll, míg a vendégcsapat szintén 31 ponttal a tabella 5. helyén. Szurkoljunk azért, hogya nyíregyházi csapat győzelmével helyet cseréljen a tabellán a két csapat.

U15 I. osztály április 14.:Bozsik Akadémia – Honvéd MFA

A Bozsik Akadémia a Honvéd csapatát fogadja az I. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában.A hazai csapat 16 megszerzett ponttal a tabella 16. helyén áll, míg a 45 pontot szerző vendégcsapat a 3. helyen tartózkodik. Egy bravúros pontszerzés átlendíthetné a nem jó sorozatban lévő Bozsikot. Szurkoljunk ezért!

U14 I. osztály április 14.:Bozsik Akadémia – Honvéd MFA

A Bozsik Akadémia U14-es csapata a Honvéd csapatát látja vendégül az I. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában.A hazai csapat31 ponttal a 8. helyen áll, míg a Honvéd22 ponttal a 11. helyen. Hazai győzelem esetén a Bozsik maradna a tabella első felében. Szurkoljunk, hogy ez sikerüljön!

U14 Megyei április 14.:Mátészalka B – Bozsik Akadémia (U12)
Az eddigi 8 mérkőzésén pontot sem vesztő, listavezető U12-es csapat, a két évvel idősebb korosztály számára kiírt megyei bajnokság kilencedik fordulójában a 6 győzelemmel és 2 vereséggel rendelkező, tabella 2. helyén álló Mátészalka B csapatánál vendégeskedik. A csapat célja a rangadón is a játékban való folyamatos fejlődés mellett a hibátlan mérleg megtartása. Úgy legyen!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés