Hirdetés

Hirdetés

Fuck you! - a vizes vb megnyitóján nagy buli lesz

2017.07.09. 09:24

Fuck you! - a vizes vb megnyitóján nagy buli lesz

Több mint 500 művész, 220 önkéntes és sportoló lesz a színpadon.

Hirdetés

CeeLo Green, a Crazy és a Fuck you! című slágerek ötszörös Grammy-díjas előadója lép fel a vizes vb megnyitóján - tudta meg a Hvg.hu.

;A korábbi tervek szerint Emeli Sandé lépett volna fel, de ő betegség miatt lemondta fellépését és teljes turnéját. A vizes vb július 14.-i megnyitója 3,4 milliárd forintba kerül, ebből 1 milliárd forintot költenek a fellépőkre.

CeeLo Green két dalt ad majd elő, gázsija belefér az eredeti költségvetésbe - mondta el a Hvg-nek Gőz. A 120 perces megnyitóból 90 perc lesz a zenei összeállítás. A megnyitón több mint 500 művész, 220 önkéntes és sportoló lesz a színpadon.

Az 1974-es születésű Thomas DeCarlo Callaway amerikai R&B/hiphop énekes-dalszerző-producer-színész. Pályája a Goodie Mob nevű atlantai hiphop-zenekarban indult, 1999-ben indította el szólókarrierjét. Ebben az évben közreműködött Santana világsikerű Supernatural című nagylemezén. Első szólóalbuma három évvel később jelent meg CeeLo Green and His Perfect Imperfections címmel, ezt a 2011-es Bright Lights, Bigger City albummal bezárólag összesen hat újabb CeeLo Green-nagylemez követte. 2010-es Fuck You! című szólódala óriási sikert aratott.

 

vizes vb

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés