Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most a portugál volt az áldozat

| 2017. 08. 23. | 10:11:00
Fucsovics Márton magabiztosan győzte le ellenfelét.
Most a portugál volt az áldozat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keressük, de nemigen találjuk a szavakat, Marci úgy győzte le a portugál Joao Sousát, mintha ő lenne az ötvenedik a világranglistán, az ellenfele pedig a 122, merthogy az előzetes erőviszonyok éppen fordítottak voltak a winston-salemi ATP-250-es verseny második fordulójának meccse előtt - olvasható Fucsovics Márton hivatalos Facebook oldalán.


Ehhez képest Fucsovics Márton 27 perc alatt, egy brékkel hozta 6:3-ra a nyitó szettet. A másodikban Sousa hamar megugrott 2:0-ra, de Marci visszajött 2:2-re, igaz, a verseny 17. kiemeltje 4:3-nál megint brékelt, és ő is 6:3-ra vitte a szettet, és egyenlített. A döntő felvonásban aztán osztálykülönbség mutatkozott a felek között, Sousa harmadik adogatójátékában az volt a tét, hogy egyáltalán nyer-e játékot ebben a felvonásban, merthogy Marci az előző kettőt elvette előle, miközben a sajátjait is biztosan hozta.

Marcit már a helyiek is imádják
Fotó: Facebook

Aztán 6:1-gyel lett meg a játszma (Gulbisnak 6:2, Sousának 6:1, hm…), vele együtt a 16 közé jutás, ami ATP-versenyen Marci eddigi legjobb eredménye. A következő ellenfél a brit Kyle Edmund (45.), a tét a nyolc közé jutás.

WINSTON-SALEM OPEN, ATP-250-ES VERSENY, WINSTON-SALEM
Férfi egyes
2. forduló: Fucsovics Márton (magyar)–Joao Sousa (portugál) 6:3, 3:6, 6:1.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés