Hirdetés

Ez igen! Így doktorált a Szpari védője

Bors.hu

2018.01.10. 10:50

Ez igen! Így doktorált a Szpari védője
Fotó: Nyíregyháza Spartacus

Összefocizta a tandíjat.

Hirdetés

Ötszáz kilométert ingázott a Pécsi Tudományegyetem és Nyíregyháza között a Szpari védője, Fodor Ferenc, hogy aztán a minap doktori címet szerezzen a jogi karon - írja a Bors.

– A bajnokság szünetei nekem az elmúlt hat évben nem nyaralással, hanem vizsgákkal teltek. Csakúgy, mint ezen a hé­ten, amikor hétfőn leállamvizsgáztam, tegnap pedig már kezdtük is a felkészülést – mesélte a lapnak a 26 éves védő, aki a Pécs és a Puskás Akadémia játékosaként az élvonalban is futballozott.

Volt, hogy sántítva állt bizottság elé a Szpari focistája, mert az előző meccsen megrúgták, és olyan vizsgája is volt, amit hatodszorra sikerült letennie. De belerázódott a tanulásba, és az utolsó kanyart, a négy államvizsgát már akadálytalanul vette.

Az immár doktori címmel is büszkélkedő Fodor Ferenc tudatosan készül az életre, tisztában van vele, hogy egyszer véget ér focista pályafutása.

Az egyetemet önköltségen, levelezőn végezte el, abban a szerencsés helyzetben volt, hogy a focival megkeresett pénzből magának tudta finanszírozni az is­kolát.

 

Nyíregyháza SpartacusFodor Ferenc

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés