Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Botrányos vég és Szpari-zakó

| 2020. 02. 02. | 23:12:00
A nyíregyháziak hazai pályán szenvedtek vereséget.
Botrányos vég és Szpari-zakó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap a 22. fordulóval megkezdődött a labdarúgó NB II tavaszi idénye. A nyitány a Szpari-szurkolóknak nem hozott örömöt, a Soroksár ugyanis gólzáporos meccsen 5–3-ra nyert Nyíregyházán.

A hazaiak vélt vagy jogos sérelmei a végén kemény indulatokhoz vezettek. Meg nem adott büntető, könnyű síppal befújt 11-es a másik oldalon, lesgyanús gól a hajrában - ezeket kérték számon a játékvezetőn. Hanyecz Bence a lefújás után a hevesen reklamáló Hornyák Marcellt ki is állította.

A játékvezetői jelentésbe az került, hogy tettlegesség történt, a Szpari játékosa megfogta a vállát a bírónak, és trágár kifejezéseket is használt. A Szpari honlapja egy videóval próbálja bizonyítani, hogy heves reklamálás valóban történt, tettlegesség azonban nem.

Mesterszemmel

Lengyel Roland: – Próbáltunk minél többször a vendégvédelem mögé kerülni, ezekből gólokat is szereztünk, de arra nem számítottunk, hogy ilyen szellősen védekezünk. Hiába szereztük meg másodszor is a vezetést az első félidő hajrájában, mégis hátrányban mentünk be az öltözőbe, és hiába egykapuztunk a folytatásban, nem sikerült újabb gólokat szereznünk.
Lipcsei Péter: – Parádés és fordulatos volt az első félidő. Örülök, hogy ilyen sok gól született, Nyíregyházán egy félidő alatt négy gólt szerezni nagyszerű, de hármat nem lett volna szabad kapni. A héten kilenc játékos is betegséggel küszködött, ennek tükrében még értékesebb a győzelmünk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés