Botrányos vég és Szpari-zakó

2020.02.02. 22:12

Botrányos vég és Szpari-zakó
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A nyíregyháziak hazai pályán szenvedtek vereséget.

Hirdetés

Hirdetés

Vasárnap a 22. fordulóval megkezdődött a labdarúgó NB II tavaszi idénye. A nyitány a Szpari-szurkolóknak nem hozott örömöt, a Soroksár ugyanis gólzáporos meccsen 5–3-ra nyert Nyíregyházán.

A hazaiak vélt vagy jogos sérelmei a végén kemény indulatokhoz vezettek. Meg nem adott büntető, könnyű síppal befújt 11-es a másik oldalon, lesgyanús gól a hajrában - ezeket kérték számon a játékvezetőn. Hanyecz Bence a lefújás után a hevesen reklamáló Hornyák Marcellt ki is állította.

A játékvezetői jelentésbe az került, hogy tettlegesség történt, a Szpari játékosa megfogta a vállát a bírónak, és trágár kifejezéseket is használt. A Szpari honlapja egy videóval próbálja bizonyítani, hogy heves reklamálás valóban történt, tettlegesség azonban nem.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUSSOROKSÁR SC 3–5 (3–4)
Nyíregyháza, 1080
 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Belicza Bence, Baghy Csaba)
NYÍREGYHÁZA: Fadgyas – Matyi Z. (Svedjuk, a szünetben), Fodor F., Talabér, Csilus Á. – Patvaros (Ötvös B., 78.), Végső – Szinanovics, Kártik, Gyurján B. (Kovács N., a szünetben) – Hornyák. Vezetőedző: Lengyel Roland
SOROKSÁR: Abu – Molnár R., Takács Zs., Gyömbér, Völgyi D. – Misic (Derekas, 88.), Csonka A. – Szánthó, Lőrinczy (Csernik, 84.), Pászka – Orosz M. (Erdélyi L., 69.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Hornyák (1–0) a 7., Pászka (1–1) a 11., Lőrinczy (1–2) a 16., Szinanovics (2–2) a 36., Hornyák (3–2) a 43., Pászka (3–3) a 44., Lőrinczy (11-esből, 3–4) a 45., Erdélyi L. (3–5) a 93. percben
Kiállítva: Hornyák (megsértette a játékvezetőt) a lefújás után

Mesterszemmel

Lengyel Roland: – Próbáltunk minél többször a vendégvédelem mögé kerülni, ezekből gólokat is szereztünk, de arra nem számítottunk, hogy ilyen szellősen védekezünk. Hiába szereztük meg másodszor is a vezetést az első félidő hajrájában, mégis hátrányban mentünk be az öltözőbe, és hiába egykapuztunk a folytatásban, nem sikerült újabb gólokat szereznünk.
Lipcsei Péter: – Parádés és fordulatos volt az első félidő. Örülök, hogy ilyen sok gól született, Nyíregyházán egy félidő alatt négy gólt szerezni nagyszerű, de hármat nem lett volna szabad kapni. A héten kilenc játékos is betegséggel küszködött, ennek tükrében még értékesebb a győzelmünk.

labdarúgásszpari

Szóljon hozzá!

Hirdetés