Hirdetés

Fordított a Kisvárda a Budapest Honvéd ellen

MTI

2022.02.05. 16:50

Fordított a Kisvárda a Budapest Honvéd ellen
(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Hét mérkőzés óta veretlenek a szabolcsiak a bajnokságban.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárda kétszer is hátrányba került otthon a Budapest Honvéddal szemben, végül mégis győzött a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában február 5-én. A várdai együttes ezzel sorozatban hét mérkőzés óta veretlen a bajnokságban. A Budapest Honvéd vezetőedzőjévé szerdán nevezték ki Horváth Ferenc helyére Nebojsa Vignjevicet, aki így vereséggel mutatkozott be új csapata élén – írja az MTI.
    
OTP Bank Liga, 19. forduló:
Kisvárda Master Good-Budapest Honvéd 3-2 (1-2)
Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Bognár
Gólszerzők: Kravcsenko (11.), Bumba (66.), Melnyik (68.), illetve Batik (3.), Zsótér (29.)
Sárga lap: Zlicic (90.), illetve Petruszenko (75.)

Kisvárda Master Good: Ogyincov - Hej, Kravcsenko, Cirkovic, Matheus Leoni - Melnyik, Ötvös - Asani (Navratil, 81.), Makowski (Camaj, 64.), Bumba (Zlicic, 81.) - Mesanovic (Gosztonyi, 89.)

Budapest Honvéd: Szappanos - Petkovic (Baráth, 89.), Batik, Klemenz, Tamás K. - Hidi (Machach, 61.), Petruszenko (Nagy G., 89.), Zsótér (Májer, 80.) - Nagy D. (Banó-Szabó, 80.), Drazic, Lukic

Élénk tempóban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat lendületesen támadott, aminek az lett az eredménye, hogy bő tíz perc alatt egy-egy gól született. Az első félidő középére kicsit visszaesett az iram, de ekkor is volt egy nagy helyzete a Kisvárdának, majd az újabb Honvéd-vezetés után a hajrában még kettő, ezekkel a lehetőségekkel azonban nem tudott élni. Fordulás után a Honvéd védekezésre rendezkedett be, illetve a Kisvárda birtokolta többet a labdát, kapuja elé szorította ellenfelét, és a félidő közepén két perc leforgása alatt fordított. Mozgalmas volt ebben a szakaszban találkozó, a Honvéd hátrányban ébredt fel valamelyest, de nem volt benne annyi erő, hogy változtasson az eredményen.

labdarúgásKisvárda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés