Hirdetés

Hirdetés

Tiszakécskén kapott ki a Szpari

szabolcsihir.hu

2022.08.21. 19:33

Tiszakécskén kapott ki a Szpari
(Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC Facebook-oldala)

Negyedjére szenvedtek vereséget a bajnokságban.

Hirdetés

Tiszakécskén szenvedett 1-0-ás vereséget a Nyíregyháza Spartacus a Merkantil Bank Liga NB II. 5. fordulójában. Az augusztus 21-i mérkőzésen ugyanazzal kezdővel lépett pályára a Szpari, mint a szerdán rendezett fordulóban, ahol a szabolcsiak 4-2-re verték hazai pályán a Soroksárt – olvasható a Nyíregyháza Spartacus FC Facebook-oldalán.

Most azonban ez nem jött össze, ugyanis a tabella 10. helyén tanyázó Tiszakécske egy 52. percben szerzett Zamostny-góllal legyőzte őket.

Így a Nyíregyháza Spartacus egyelőre marad az alsó házban, a 17. helyen, de mivel még a mögötte lévő csapatok nem játszották le soros bajnokijukat, akár visszább csúszhatnak a tabellán.

Tiszakécske - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (0-0).
Tiszakécske, 500 néző.
Jv: Hanyecz Bence (Tőkés Róbert, Rózsa Dávid).
Tiszakécske: Halasi - Balázs, Szekér,(Pongrácz 90.) Lovas (Farkas N.69.), Farkas A., Kiprich, Gyurján (Kiss 69. ), Máté, Balajti(Horváth Z. a szünetben), Erdei, Zamostny (Vachtler 84.).
vezetőedző: Visinka Ede.
Nyíregyháza: Fejér - Farkas B. (Pataki 81.), Baki, Papucsek, Gengeliczki, Deutsch (Jánvári 59.) - Csősz (Sigér 70.), Márkus - Gresó (Vass 59.), Adamcsek, Novák (Szerető 70.)
vezetőedző: Huszák Géza.
fociNB II.Nyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés