Hirdetés

Aszfaltoznak, építenek, fejlesztenek Nagyecseden

szabolcsihir.hu

2020.02.19. 15:54

Aszfaltoznak, építenek, fejlesztenek Nagyecseden
(Fotó: blog.hu)

Helyi cég végzi a kivitelezést.

Hirdetés

A nagyecsedi Lőkös és Társai Kft. végzi a kül- és belterületi iparterületek fejlesztését a Szabolcs megyei városban nettó 89,6 millió forintból. A február 19-i Közbeszerzési Értesítő szerint a projekt a település déli részén valósul meg, és a terület ipari hasznosításához elengedhetetlen az alap infrastrukturális feltételek biztosítása. A szakemberek a fejlesztendő rész körül 1,8 méter magas drótfonatos kerítést húznak fel, melyet szögesdróttal látnak el. Az utcafronton egy kaput és egy személyzeti ajtót helyeznek el. A terület megközelítéséhez új, szilárd burkolatú útcsatlakozást készítenek, nyolc parkolót alakítanak ki. Kiépítik az ivóvíz- és az áramellátáshoz szükséges feltételeket.

A belterületi iparterület a Rózsás utca 65. szám alatti telephelyen lesz; a projekt során fejlesztik az irodaépületet, ennek megfelelően szigetelik a lábazatot és a homlokzatot, kicserélik a nyílászárókat. A munkagépek szakszerű tárolásához új géptárolót alakítanak ki, fedett-nyitott kivitelben. Új, szilárd burkolatú utat építenek, térköveznek, és elvégzik a műhelyépületek rekonstrukcióját és bővítését, valamint kerítést építenek.

A munkáról szóló vállalkozási szerződést február 12-én írta alá a nyertes ajánlattevő és az önkormányzat képviselője. A projektre a mátészalkai S Plusz L Kft. és a nagyecsedi Bányász Ép-Ker Kft. is pályázott.
közbeszerzésNagyecsediparterület

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés