Rohamosan fogynak a nyári táborhelyek

MTI

2020.05.23. 12:25

Rohamosan fogynak a nyári táborhelyek
A kép illusztráció. (Fotó: freepik.com)

Június 16-tól Szabolcs megyében is szervezhetők napközis és ottalvós nyári táborok az érvényes járványügyi előírások betartásával.

Hirdetés

Hirdetés

Elindult a jelentkezési dömping a táboroztatásban, miután Novák Katalin államtitkár szerdán bejelentette, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani – mondta a taborfigyelo.hu ügyvezetője május 23-án az M1 aktuális csatornán. Tóth Béla hozzátette: hihetetlen roham indult és azóta is megállás nélkül érkeznek a jelentkezések.

A táborhelyek nagyon gyorsan telítődnek, így a szülőknek ajánlott minél hamarabb a táborválasztás témájával foglalkozni.

Hozzátette, a taborfigyelo.hu oldalon nyolcszáz turnus közül lehet választani, de a legjobb ár-érték arányú táborok helyei nagyon gyorsan betelnek. A táborszervezők pontosan tudják és betartják a koronavírus-helyzet okozta egészségügyi előírásokat – mondta az ügyvezető, megjegyezve, hogy ehhez szülőként olyan tábort kell választani, ahol a szervező jogi személynek minősül, hiszen az előírások miatt csak a jogi személyek vonhatók felelősségre.

nyári tábor

Szóljon hozzá!

Hirdetés