Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

35 millió forintból bővítenek Nyírbátorban

| 2020. 07. 31. | 19:15:00
Helyi cég dolgozhat.
35 millió forintból bővítenek Nyírbátorban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eredménnyel zárult az önkormányzat által kiírt közbeszerzés, így elkezdődhet a Győrfi Tibor Régiós Edzésközpont edzőterem-bővítése. A legjobb ajánlatot a helyi Kosz-Éptek Építőipari Kft. adta – a vállalkozás 35,4 millió forintért vállalta az Édesanyák u. 7. szám alatti munkákat.

Az érintett épület eredeti funkciója általános iskola volt, ami mára megszűnt. Az épület „U” alakú alaprajzzal rendelkezik, a belső udvaron aszfaltozott parkolóval. Az épület pince + földszint + emelet kialakítású, a déli oldalon lévő edzőterem pince nélküli egyszintes épületrész. A beruházás a meglévő edzőterem 6 méterrel történő bővítését tartalmazza keleti irányba, így nettó alapterülete 72 négyzetméterrel fog növekedni.

Az edzőterem bővítése miatt a bekötő útburkolat egy részét el kell bontani, helyére és új burkolat épül. A kevésbé belátható kanyar miatt egy konvex közlekedési tükör elhelyezése szükséges. A meglévő aszfalton egy akadálymentes parkolót felstenek fel, amit táblával is jelölnek. A meglévő 20 parkoló mellé két új parkolót építenek, szintén térkő burkolattal.

Végeznek majd belső villanyszerelést és központifűtés-szerelést is. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés