Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezer forintért árulták a bódító szert Nyírbátorban

| 2020. 10. 08. | 11:49:00
Több embert előállítottak.
Ezer forintért árulták a bódító szert Nyírbátorban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Nyírbátori Rendőrkapitányság Sz. Annamária 27 éves, B. József 34 éves, B. Anikó 42 éves és V. B. 20 éves nyírbátori lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a bűnszövetség tagjai az elmúlt hónapokban anyagi haszonszerzés érdekében nyírbátori otthonukban rendszeresen értékesítettek új pszichoaktív anyagnak minősülő bódító hatású szert.

A rendőrök a gyanúsítottak otthonában megtartott kutatás alatt közel 30 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, és azok értékesítéséből származó készpénzt találtak és foglaltak le.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható társaság tagjait október 6-án elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a 27 éves és a 42 éves nőt, valamint a 34 éves férfit őrizetbe vették, a 20 éves V. B. szabadlábon védekezhet. A rendőrök több vásárlót is kihallgattak, akik elmondták, hogy a gyanúsítottaknak alkalmanként 500, majd később 1000 forintot fizettek a tiltott szerért pakettenként.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés