Hirdetés

Hirdetés

Nagyon elnézték a biciklitárolót Nyírbátorban

Szabolcsihír

2020.11.04. 12:05

Nagyon elnézték a biciklitárolót Nyírbátorban
Fotó: Facebook

Emberek: ezek nem garázsnak épülnek.

Hirdetés

A Szabolcsihír is beszámolt arról, hogy Nyírbátorban fedett kerékpártárolókat és hulladéktárolókat építenek. A beruházásokkal kulturált körülmények között tárolhatják a bicikliket, míg ügyeiket intézik a helybéliek, a szeméttároló sem lesz annyira szem előtt. Ezért érthetetlen, miért gondolhatják egyesek azt, hogy ezeket az ő kiocsijuknak építették garázsnak, vagy éppenséggel azért fordítottak pénzt rájuk, hogy répát áruljanak bennük. És mégis. 

"Sajnálatos módon az elmúlt 1 hét alatt több észrevételt is kapott az önkormányzat, hogy valakik garázsnak, vagy a piacon árusító helynek használják az épülő fedett kerékpártárolókat, hulladéktárolókat"

- írja a közösségi oldalon Máté Antal Nyírbátor polgármestere, aki közölte:

Az önkormányzat eljárást fog kezdeményezni azok ellen, akik ilyen vagy ehhez hasonló célra használják a más célre épülő létesítményeket.

Ezek az építmények nincsenek használható állapotban, folyamatban van a kialakításuk - tette hozzá, majd azt is leszögezte: eredeti rendeltetésük alapján a lakosság részére hulladéktarolóként vagy fedett kerékpártarolóként fognak szolgálni.

Kérte: becsüljék meg más munkáját addig is, amíg a munkálatok zajlanak. Azt is hozzátette: amennyiben valaki ilyet tapasztal a jövőben is, jelezze önkormányzatnak. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés