Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli tanítási szünet egy nyírbátori általános iskolában

| 2020. 12. 10. | 18:23:00
A szülőket már értesítették.
Rendkívüli tanítási szünet egy nyírbátori általános iskolában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli tanítási szünetet tartanak december 11-18. között a nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolában - írja a Bátor Média. A városban csütörtökön az önkormányzat által felajánlott ingyenes gyorstesztekkel folytatódott az iskolák és a nevelési-oktatási intézmények dolgozóinak a COVID szűrési programja.

A december 10-én végzett teszteléseken összesen 14 pozitív esetet találtak, ebből 11-et a Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolában, ahol a tesztelésre jelentkezett 43 dolgozó között 11 pozitív esetet mutattak ki.

A Báthory István Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban 1, a Nyírbátori Éltes Mátyás Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban szintén egy beteget szűrtek ki.

A 11 pozitív eset, illetve a 10 egyéb betegség miatt táppénzen lévő pedagógus miatt a Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolában rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el, erről a KRÉTA rendszeren keresztül már tájékoztatták a szülőket. A szünet elrendelését még az Operatív Törzsnek is jóvá kell hagynia. Az iskolára vonatkozó információkat megerősítette a Mátészalkai Tankerületi Központ vezetője Pesti Béla László is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés