Önként jelentkezett a rendőrségen az újfehértói férfi gázolója

civishir.hu

2021.01.23. 15:02

Önként jelentkezett a rendőrségen az újfehértói férfi gázolója

A sofőr debreceni és 41 éves.

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról korábban hírt adtunk, egy férfi január 22-én 17.45 körül az Árpád tér-Nyíl utca kereszteződésénél, miközben – nem a kijelölt gyalogosátkelőhelyen – kelt át az úttesten, elesett. A földön fekvő férfin egy világos színű jármű áthajtott, és megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A 60 éves gyalogos a kórházba szállítását követően elhunyt. A Debreceni Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Az esetet követően január 23-án a gépkocsi vezetője, egy 41 éves debreceni férfi önként jelentkezett a rendőrségen, kihallgatása jelenleg is folyamatban van. 

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrök továbbra is kérik, hogy aki a balesetet látta, annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


IDE VÁG!


 

Árpád tér

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Leader3