Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kórház vezetése cáfol: nincs veszélyben a betegellátás biztonsága Nyíregyházán

| 2021. 02. 24. | 12:43:00
Közleményben reagáltak a korábban kiszivárgott hírekre.
A kórház vezetése cáfol: nincs veszélyben a betegellátás biztonsága Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nincs veszélyben a betegellátás biztonsága Nyíregyházán – megtévesztő volt a tárgyalások során kiszivárogtatott levél - így reagált közleményében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház vezetése. Az intézmény Facebook-oldalán február 24-én közzétett írásban reagálnak arra a levélre, amely szintén a Facebookon jelent meg kedden, ebben több kórházi osztály is a betegellátás biztonsááért aggódik.

[Beillesztett cikk: Nyíregyházán egy sor ellátás állhat le a kórházban]

A Jósa András Oktatókórházról az egészségügyi szolgálati jogviszony megkötésével kapcsolatban olyan belső információk láttak napvilágot egyes sajtóorgánumokban és közösségi oldalakon, amelyeket egyébként a további egyeztetés érdekében osztályvezető főorvosok juttattak el a főigazgatónak - írták.

A kórház közleményében kiemelték: a tárgyalások a megegyezés szándékával azonnal megkezdődtek.

"A szerződések átadása során kiemelt célunk volt, hogy azok a lehető legkorábban megismerhetővé váljanak a dolgozóink számára, és kellő idő álljon rendelkezésre azok tartalmának átgondolására, szükség esetén megvitatására" - olvasható a kórház közöségi oldalán közzétett közleményben.

A sebészeti szakmák által kezdeményezett egyeztetéseken mindegyik fél a további biztonságos ellátás fenntartására törekedett, a megegyezés megszületett - hangsúlyozták.

Kiemelt feladatunk továbbra is a biztonságos betegellátás fenntartása, amelyet március elsejét követően továbbra is biztosítani fog az intézmény - tették hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés