Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fehérgyarmat központú háziorvosi ügyelet működtetésére írtak ki pályázatot

| 2021. 04. 12. | 15:54:00
Ötven település érintett.
Fehérgyarmat központú háziorvosi ügyelet működtetésére írtak ki pályázatot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás írt ki pályázatot Fehérgyarmat és Kölcse központú vegyes háziorvosi ügyelet működtetésére a társulást alkotó 50 település tekintetében – olvasható az április 12-i Közbeszerzési Értesítőben.

A társulás települései:
Botpalád, Cégénydányád, Csaholc, Császló, Csegöld, Darnó, Fehérgyarmat, Fülesd, Gacsály, Garbolc, Gyügye, Hermánszeg, Jánkmajtis, Kérsemjén, Kisar, Kishódos, Kisnamény, Kispalád, Kisszekeres, Kölcse, Kömörő, Magosliget, Mánd, Méhtelek, Milota, Nábrád, Nagyar, Nagyhódos, Nagyszekeres, Nemesborzova, Olcsvaapáti, Panyola, Penyige, Rozsály, Sonkád, Szamossályi, Szamosújlak, Szatmárcseke, Tiszabecs, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tisztaberek, Tivadar, Tunyogmatolcs, Túristvándi, Túrricse, Uszka, Vámosoroszi, Zajta, Zsarolyán.

A szolgáltatásban érintett települések lakosságszáma jelenleg 41 525. 

Az ügyelet ideje: hétköznapokon 16-8 óra között; munkaszüneti és ünnepnapokon 8 órától a munkaszüneti és ünnepnapot követő első munkanap 8 óráig.

A fehérgyarmati, központi ügyeleti rendelőben legalább egy orvosnak (aki a felnőtt és a gyermekkorú betegeket egyaránt ellátja), egy ápolónak és egy gépkocsivezetőnek kell szolgálatot teljesítenie. A kölcsei rendelőben egy orvos és egy egészségügyi (ápoló vagy mentőtiszti) képesítéssel rendelkező személy dolgozhat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés