Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fehérgyarmat központú háziorvosi ügyelet kezdi meg működését

| 2021. 06. 23. | 17:30:00
Ötven település betegeit látják el.
Fehérgyarmat központú háziorvosi ügyelet kezdi meg működését
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mezőkövesdi székhelyű Oxytrans Egészségügyi Kft. nyújtja a háziorvosi központi ügyeleti szolgáltatást 60 hónapig 50 településen nettó 214 millió forintért – derül ki a június 23-i Közbeszerzési Értesítőből.

Az érintett települések: Botpalád, Cégénydányád, Csaholc, Császló, Csegöld, Darnó, Fehérgyarmat, Fülesd, Gacsály, Garbolc, Gyügye, Hermánszeg, Jánkmajtis, Kérsemjén, Kisar, Kishódos, Kisnamény, Kispalád, Kisszekeres, Kölcse, Kömörő, Magosliget, Mánd, Méhtelek, Milota, Nábrád, Nagyar, Nagyhódos, Nagyszekeres, Nemesborzova, Olcsvaapáti, Panyola, Penyige, Rozsály, Sonkád, Szamossályi, Szamosújlak, Szatmárcseke, Tiszabecs, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tisztaberek, Tivadar, Tunyogmatolcs, Túristvándi, Túrricse, Uszka, Vámosoroszi, Zajta, Zsarolyán.

Az ügyelet Fehérgyarmaton, a Kossuth tér 34. alatt kap helyet, további ügyeleti rendelő lesz Kölcsén, a Kölcsey Ferenc utca 100. számnál. 

Ügyelet ideje: hétköznapokon: 16 és 8 óra között, pénteken: 16 órától hétfő 8 óráig, munkaszüneti és ünnepnapokon 8 órától a munkaszüneti és ünnepnapot követő első munkanap 8 óráig. A fehérgyarmati ügyeleti rendelőben legalább egy orvosnak (aki a felnőtt és a gyermekkorú betegeket egyaránt ellátja), továbbá egy ápolónak és egy gépkocsivezetőnek kell szolgálatot teljesítenie, a kölcsei rendelőben pedig egy orvosnak és egy egészségügyi képesítéssel rendelkező személynek.

Hirdetés
Hirdetés