Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közel százmilliós beruházás kezdődik a kisvárdai kórházban

| 2022. 01. 24. | 13:25:00
A labor egy időre elköltözött.
Közel százmilliós beruházás kezdődik a kisvárdai kórházban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról a Szabolcsihír már korábban beszámolt, kezdődik a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórház Központi laborjának felújítása Január 24-től a vérvétel és a leletkiadás a kórház főépületének földszintjén, az ortopédiai szakrendelés helyén történik.

[Beillesztett cikk: Felújítják a kisvárdai kórház laboratóriumát]

A Kzbeszerzési Értesítő január 24-i számában olvasható, hogy a laboratórium felújítására kiírt közbeszerzés eredményes volt. A nyertes ajánlattevő a miskolci székhelyű ORNAMENT 2000 Építőipari és Szolgáltató Kft., mely nettó 99,89 millió forintért végzi el a beruházást. A kivitelezővel a szerződést január 17-én már meg is kötötték.

A kórházban az átalakítással érintett terület összesen: 375,31 négyzetméter, mely összesen 25 különböző helyiségből áll ( labor helyiségek, kiszolgáló helyiségek, gépészeti terek, stb.). Az elvégzendő feladatok a többi között:
- falfelületek javítása
- függesztett kazettás álmennyezet készítése
- beltéri ajtók beépítése és beállítása
- kerámia lapburkolat lerakása (javítása)
- fali csempeburkolat készítése (alaprajzokon jelzett helyeken)
- elektromos alapvezetékek, kötődobozok, kapcsolók, lámpatestek szerelése falban, védőcsövezéssel, villamos tervek szerint
- gépészeti alapvezetékek kiépítése padlóban vagy falban (gépészeti berendezésekhez); berendezések (pl. radiátorok) szerelése, valamint szaniterek és pipere tárgyak felszerelése, összes tartozékkal, rögzítő elemmel (az alaprajzzal együtt kezelendő), gépész tervek szerint
- könnyűszerkezetes válaszfal építése, stb.

A teljesítés határideje a munkaterület átadásától számított 6 hónap azzal a kikötéssel, hogy ezen időtartamon belül a sikeres, hiba- és hiánymentes műszaki átadás-átvételnek meg kell történnie - olvasható a kiírásban.

Pályázott még a beruházásra a nyíregyházi székhelyű KELET-ÚT Építőipari, Beruházó és Szállítmányozó Kft. és a budapesti székhelyű "Dam-Bau" Építési és Szolgáltató Kft.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés