Hirdetés

Megtámadtak egy nőt a nyírbátori utcán

police.hu

2022.01.22. 09:43

Megtámadtak egy nőt a nyírbátori utcán

Kutya talált rá a rablóra.

Hirdetés

Hirdetés

Január 20-án este Nyírbátorban az utcán szólította meg a nőt egy ismeretlen férfi, és a pontos időről kérdezte. A nő válaszolt, majd gyanútlanul folytatta útját, nem sejtve, hogy a férfi észrevétlenül a nyomában van. A Madách utcában aztán váraltanul ismét elé lépett – ekkor már pénze átadását követelte. Az elkövető úgy tett, mintha kés lenne nála, és azzal fenyegette meg áldozatát, hogy megszúrja. A férfi előfölényét kihasználva megragadta a nő kabátját és sálját, a földre rántotta, letépte a hátán lévő hátizsákot, és azzal kereket oldott.

A nyírbátori rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető azonosítása és mielőbbi elfogása érdekében. A nyomozók segítségül hívták Zsadányi Mihály főtörzszászlós kutyavezetőt és Mimi névre hallgató szolgálati nyomkövető kutyáját.

Mimi nem okozott csalódást, 4 kilométeren át vezette kétlábú társát, és kollégáit, egészen a gyanúsított házáig, ahol őt, és az addig követett lábbelinyomhoz tartozó cipőt is megtalálták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság F. R. 20 éves nyírbátori lakost rablás bűntett elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés