Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nőkkel tartatta el magát - Nyíregyházán tartóztatták le

| 2022. 01. 12. | 15:26:00
Szerelméért cserébe prostitúcióra bírta rá a lányokat.
Nőkkel tartatta el magát - Nyíregyházán tartóztatták le
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatását indítványozta a Nyíregyházi Járási Ügyészség annak a férfinek, aki évek óta abból tartja fenn magát, hogy fiatal lányoknak szerelmet ígér, cserébe azt várja el, hogy a lányok prostitúciós munkából magas életszínvonalon eltartsák közölte a Szabolcsihírrel január 12-én Borsodi-Buss Emese helyettes sajtószóvivő.

A most elfogott férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy két, már letartóztatásban lévő társával évek óta abból élnek, hogy nőkkel párkapcsolatot színlelnek, és a nők rossz anyagi helyzetét kihasználva, rábírják őket arra, hogy itthon és különböző nyugat-európai országokban prostitúciós munkát végezzenek. Az útjaikat megszervezték. A szexmunkából származó, jelentős összegű keresményük egy részét a nők átadták nekik, így teremtettek a gyanúsítottak maguknak anyagi jólétet.

Kerítő és kitartott 

A nyomozó hatóság a férfit üzletszerű kerítés bűntette és kitartottság bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

Az ügyészség indítványozta a nyomozók elől már két hónapja bujkáló férfi letartóztatását, miután ez idő alatt több - még kihallgatandó - tanút is megpróbált befolyásolni, hogy rá nézve kedvező tartalmú vallomást tegyen. Mivel a férfi semmilyen jövedelemmel nem rendelkezik, az is feltehető, hogy a tevékenységét folytatná.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés