Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Élve ásta el élettársát a nyírvasvári férfi

| 2022. 03. 16. | 11:09:00
Újabb részletek derültek ki a tragédiáról.
Élve ásta el élettársát a nyírvasvári férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója március 12-én az emberölés bűntette miatt indult eljárásban 1 hónapra elrendelte R.M. gyanúsított letartóztatását. A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított és a sértett 2021 márciusától élettársi kapcsolatban éltek egy Szabolcs megyei településen. 2022. március 8-án a férfi féltékenységből ököllel megütötte, majd megpofozta az asszonyt. Másnap a délutáni órákban egy fadarabbal és húsklopfolóval bántalmazta a sértettet, majd egy tűzifát is hozzádobott. Három nappal később a férfi dolgozni ment otthonról, majd miután visszatért, azt látta, hogy a sértett eszméletlen.

Mivel azt hitte, hogy az asszony meghalt, az ingatlan egyik melléképületében ásott egy kb. 105 centiméter mély gödröt, és a még élő sértettet szemeteszsákba rakta, és elásta.

A gyanúsított büntetett előéletű, korábban hasonló, személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt volt már felelősségre vonva. Figyelemmel arra, hogy kiemelten súlyos bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a nyomozóhatóság, a bíróság döntése szerint megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra helyezése esetén a gyanúsított a hatóságok elől elszökne, elrejtőzne vagy újabb bűncselekményt követne el, ezért elrendelte letartóztatását.

[Beillesztett cikk: Megölte, majd elásta élettársát Nyírvasváriban]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés