Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kártyával olcsóbb Nyírbátorban

| 2022. 04. 27. | 19:40:00
A helybéliek és a városban dolgozók élvezhetik az előnyeit.
Kártyával olcsóbb Nyírbátorban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lesznek olyan helyek Nyírbátorban, ahová csak városkártyával lehet belépni, de olyanok is, ahol jelentős kedvezményt kaphatnak vásárláskor a Bátor vagy Barát kártya felmutatásával a szabolcsi városban élők vagy máshonnan bejáró dolgozók.

Bátor kártyát csak állandó nyírbátori lakosok igényelhetnek - tudósít a Bátor Média. A kártyát már interneten is kérhetik, ingyesen kapják meg a városlakók. Ez a kártya kapukat nyithat - játszóterekre, egyes közterületekre lehet bejutni vele. A kulturális központ mellett most épülő, a városban egyedülálló attrakciókkal felszerelt játszótérre is csak Bátor kártyával lehet majd bemenni.

Vásárlásnál kedvezményekhez lehet jutni általa. Jellemzően 5-10 százalék kdvezményre jogosítanak, az önkormányzat tulajdonában lévő Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. viszont 15 százalékos engedményt nyújt bizonyos szolgáltatásokból.

Az önkormányzat most arra biztatja a lakókat, hogy igényeljék az új városkártyát, amellyel a kedvezményeket igénybe tudják venni, vagy akár a gyermekeiket az új játszótérre tudják vinni, mert a kártya nyitja a kaput. A város vezetése keresi azokat a helyi cégeket, amelyek szívesen kapcsolódnának be a kártya programjába további kedvezmények nyújtásával.

Hirdetés
Hirdetés