Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új múzeum épülhet Kisvárdán

| 2022. 04. 05. | 16:29:00
A kivitelezéshez május 6-ig várják az ajánlatokat.
Új múzeum épülhet Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisvárdán, a Krucsay Márton utca 5. szám alatti ingatlanon építtetne a város önkormányzata új múzeumot, a kivitelezési munkálatokra pedig április 5-én közbeszerzést írtak ki – számol be minderről a Közbeszerzési Értesítő.

Konkrétan a Rétközi Múzeum épületét kell majd a nyertes ajánlattevőnek felépíteni, de egy olyan területen, ahol jelenleg még áll egy ingatlan, melyet előbb el kell bontani.

Az új múzeumról tudni lehet, hogy egy modern megjelenésű, kétszintes épületről van szó.

A földszinten kapnának helyet a kiállítótermek, valamint a kisebb kiállítási rendezvények kiszolgálását biztosító eseti kiállítótér, egy kutató szoba, és a ruhatár. Az oktatási és kiscsoportos foglalkozások lebonyolítására két múzeumi foglalkoztató kerül kialakításra szintén az alsó szinten.

Az emeleti szinten a múzeum üzemeltetéséhez szükséges irodák kapnak helyet. Az emeleten továbbá egy tárgyaló, valamint egy multifunkcionális tér kerül kialakításra egyéb időszakos kiállítások, vagy nagyobb konferenciák, előadások megtartására. Itt kerül elhelyezésre az épület kiszolgálásához szükséges gépészeti tér is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés