Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy tonna paradicsomot nyert Kisvárda

| 2022. 09. 21. | 19:07:00
A finomság prémium különlegesség.
Egy tonna paradicsomot nyert Kisvárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy teherautónyi Veresi Cukorfalat érkezett Kisvárdára. A település nyerte ugyanis a közösségi médiában meghirdetett „II. Városok viadala" névre hallgató nyereményjátékot.

A „lájkgyűjtő" játék első fordulójának győztese Isaszeg lett, míg mögötte Szigetszentmiklós és Ajak települése végzett.

– Arra gondoltunk, milyen jó lenne összekötni a karitatív szemléletet egy szórakoztató játékkal, így született meg a „Városok viadala", ahol a résztvevők egyetlen kommenttel nyerhettek sok-sok paradicsomot a településüknek. A nyereményjáték második fordulójában Kisvárda és Hernádkak gyűjtötte a legjobban a lájkokat, így előbbi 1 tonna, míg utóbbi 300 kilogramm Cukorfalattal gazdagodott – mondta Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezetője.

– A finom és friss paradicsomokat a három, önkormányzati fenntartású főzőkonyhánkba, továbbá önkormányzati óvodáinkba szállítjuk el. Mind a magam, mind a leendő fogyasztók nevében szívből köszönöm a civil lakosságnak, hogy városunkat indították ezen a játékon, melyet a lakossági összefogás eredményeképpen sikerült megnyernünk. Köszönöm továbbá a Veresi Paradicsom társadalmi szerepvállalását, hogy ilyen módon is hozzájárultak ahhoz, hogy a kisvárdai, illetve a városunkban tanuló/nevelkedő diákok és óvodások ilyen finomságot kóstolhatnak – tette hozzá Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere, aki a Cukorfalat fajtájú koktélparadicsomot személyesen vitte el a város öt önkormányzati óvodájába és egy bölcsődéjébe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés