Hirdetés

Hirdetés

Két általános iskolát korszerűsítenének Szabolcsban

Közbeszerzési Értesítő

2022.09.02. 13:07

Két általános iskolát korszerűsítenének Szabolcsban
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Emellett a Kisvárdai Tankerületi Központ energetikáját is felújítanák.

Hirdetés

Közbeszerzést írt ki a Kisvárdai Tankerületi Központ energetikai koszerűsítésére a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. – olvasható a szeptember 2-i Közbeszerzési Értesítőben. A projekt a Kodály Zoltán utca 15/A. szám alatti intézményt érinti.

Az épület az építési kornak megfelelő technológiai színvonalon épült, azonban a határolószerkezetek és az elavult nyílászárók nem felelnek meg a mai kor hőtechnikai és épületszerkezettani követelményeinek, a létesítmény így jelentős hőveszteséggel működik. A beruházás a külső határoló fal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, villamos energiát termelő napelemrendszer telepítését tartalmazza. 

Szintén a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. írt ki pályázatot a Rétközberencsen található I.István Általános Iskola energetikai korszerűsítésére – derül ki a szeptember 2-i Közbeszerzési Értesítőből. Az iskola és udvara korábban négy külön helyrajziszámon lévő telken helyezkedett el, amelyet most egyesítettek.

Az épület a kisvárdaihoz hasonló állapotban van, vagyis az építési kornak megfelelő technológiai színvonalon épült, de több szempontból nem felel meg mai kor hőtechnikai és épületszerkezettani követelményeinek, ezért jelentős hőveszteséggel működik. A leendő nyertes pályázattevőnek feladata az lesz, hogy elvégezze a külső határoló fal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, a fűtési rendszer korszerűsítését, egy napenergiát hasznosító melegvíztermelőt, valamint villamos energiát termelő napelemrendszert telepítsen. 

Az előző két pályázathoz hasonlóan, a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. írt ki közbeszerzést a Nyírlövői Általános Iskola korszerűsítésére, amelyet szintén szeptember 2-án tett közzé a Közbeszerzési Értesítő.

A beruházás a Papi Kölcsey Ferenc Általános Iskola Nyírlövői tagiskoláját érinti, amely megfelelő technológiai színvonalon épült, azonban a kisvárdaihoz és rétközberencsihez hasonlóan jelentős hőveszteséggel működik. A nyertes pályázattevőnek ebben az esetben a külső határoló fal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, valamint a villamos energiát termelő napelemrendszer telepítését kell megoldani.

A Kisvárdai Tankerületi Központ feladatára október 4-ig, a két általános iskola korszerűsítésére pedig október 12-ig várják az ajánlatokat.
KisvárdaközbeszerzésRétközberencsNyírlövőenergetikai korszerűsítés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés