Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közutak újulnak meg Mátészalkán

| 2022. 10. 11. | 15:27:00
Összesen 225 millió forintért végzik el a munkálatokat.
Közutak újulnak meg Mátészalkán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nettó 225,6 millió forintért a nyírmeggyesi székhelyű Siposgép Kft. végezheti el a külterületi közutak felújítását Mátészalkán – olvasható az október 11-i Közbeszerzési Értesítőben. A kivitelező az Ecsedi utcában 548 méter hosszan valósít meg útépítést. Az utca első szakasza szilárd burkolattal rendelkezik, a többi része viszont földút. Utóbbi szakaszon szakaszon teljes pályaszerkezetet épít majd ki a nyírmeggyesi cég. 

A Fekesszegi úton a meglévő szilárdburkolatú út rekonstrukcióját kell megoldani, a beruházás összesen 1 kilométeres szakaszt érint. A Hodászi úton 1,1 kilométeres szakaszt újítanak fel. Az út első szakasza szilárd burkolatú, amely földútként folytatódik tovább. A beruházás a még kiépítetlen földúti szakaszt fogja érinti.

A Zöldmező utcában összesen csak 125 méter hosszan dolgoznak majd. Az utcának az első szakasza zúzottkő alappal kiépített közút, amely földútként folytatódik tovább. A Hodászi úthoz hasonlóan a beruházás ebben az esetben is a még kiépítetlen földúti szakaszt érinti.

A pályázatot a mátészalkai önkormányzat írta ki, a szerződést szeptember 23-án kötötték a céggel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés