Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Villanyszerelési munkákat végeznének három szabolcsi iskolában

| 2023. 01. 27. | 13:08:00
Várják a pályázatokat.
Villanyszerelési munkákat végeznének három szabolcsi iskolában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Tankerületi Központ vállalkozót keres a buji, a nagykállói és a tiszadobi általános iskolák energetikai korszerűsítésére. A január 27-i Közbeszerzési Értesítő szerint a Buji II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felújítása során rendbe tennék az elektromos rendszert, a villamos hálózatot, új lámpatesteket szerelnének fel, glettelnének, festenének.

A Nagykállói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában meg kell oldani a konyha fogyasztásmérőjének, energia elosztásának leválasztását, mivel az önkormányzati üzemeltetésben van. Felújítást igényel az erősáramú villamos hálózat, új fali kapcsolókat helyeznének el, szerelvényeznének.

A Tiszadobi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola modernizálása során az iskolaépület elektromos rendszere teljes felújítást igényel. A konyha fogyasztásmérését, energia elosztását is meg kell oldani. A főelosztóba szükséges elhelyezni a tűzvédelmi főkapcsolót. Új lámpatesteket helyeznének el, szerelvényeznének, ahol a munkálatok indokolják, festenének, glettelnének.

A nyertes pályázónak 56 napja lesz a munka elvégzésére, melyet legkorábban június 16-án kezdhet el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés